The Factory, Commercial Space Refurbishment

Studio SYN have completed a commercial refurbishment project in Dalston, East London. Large open plan ground floor space in a four-storey mixed-use building has been taken from shell-and-core to category B fit-out. Studio SYN devised the subdivision of the space into small units for design start-ups and events, planned out the air-conditioning strategy, revised the building facade, dealt with planning matters and worked closely with lighting designer. The space opened for public in April 2019.

 

space before the refurbishment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: