Pre-SYN: The Gates of Vice

We gained a lot of project experience from working with other architectural practices before setting up Studio SYN. We bring that experience with us to all our new projects.

While at Ben Adams Architects, Dejan designed a bespoke steel fence that formed the threshold between the new amenity space and the public realm, which formed part of the office space refurbishment for the extension of Vice magazine HQ in Shoreditch, London. The project saw a loading bay carpark redeveloped as decked and greened breakout space with black-painted steel fence providing privacy and managing access.

The fence, formed of a uninterrupted series of steel posts, comprised a sliding vehicular gate, a pivot pedestrian gate and a fixed section. The project was developed with colleague Jane Chew.

Dejan led the project from conception to completion and worked closely with the client, tenant (Vice magazine), local planning authority, metal works subcontractor and the main contractor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: