Pre-SYN: Notting Hill Residency

We gained a lot of project experience from working with other architectural practices before setting up Studio SYN. We bring that experience with us to all our new projects.

Ursula Dimitriou led the design for a private residence in Blenheim Crescent, while at 3x Architecture. The house was generously expanded at the back with a two-storey extension. This drastically improved the ground floor layout of the entire complex and created additional spaces in the basement area such as wine cellar, gym, playroom and storage spaces. From the outside, the extension relies on its characteristic rooflight design for ambience which are paired on the outside by sedum roof finish and solar panels. These features work together to create a green building in terms of energy consumption and air comfort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: